Ontdek onze themaweken

Themaweek Dierenweek

Dierenweek

25 - 29 maart 2024

De dierenweek is een vaste waarde geworden in Hotel O’mer, we ontdekken allerlei dieren in en rond het hotel. We gaan wandelen met honden, brengen bijzondere dieren het hotel binnen en gaan uiteraard met alpaca’s wandelen.

Themaweek Jongerenweek

Jongerenweek

08 - 12 april 2024

Ben je tussen de 18 en 30 jaar en wil je graag Hotel O’mer ontdekken? Dan is de jongerenweek perfect. Samen met enkele andere jongeren helpen we jullie de vakantie vormgeven. Daguitstap naar Oostende of Brugge? Cinema in het hotel? Zwemmen in Center Parcs? Een feestje? Of heb je zelf suggesties, laat het ons weten en wees erbij.

Themaweek O'mer's got talent

O'mer's got talent

06 - 10 mei 2024

Bezit jij een bijzonder talent? Deel het deze week met anderen! We gaan dansen, knutselen, schilderen, zingen en veel plezier maken.

Themaweek actieve week

Actieve week

03 - 07 juni 2024

Beweging en out-of-the-box activiteiten staan deze week op de planning. Lekker lang fietsen, zwemmen, balspelen op het strand of raften op zee. Schiet in actie en schrijf je nu in.

Ontdek onze activiteiten

Bowling
Bowling
concerten
Concerten
minigolf in het Leopoldpark
Minigolf
op stap met alpacas
Op stap met alpaca's
Pedalo
Pedalotocht
pootje baden
Pootjebaden
Strandwandeling in Blankenberge
Strandwandeling
Wandelen in de duinbossen
Wandeling in de Duinbossen De Haan
Zwemmen
Zwemmen
 • Ik heb genoten van mijn verblijf. Ik ben heel dankbaar voor de bediening en aangepaste ondersteuning die jullie gaven. Ik kom zeker nog terug.

  review_gast_Luc_HotelOmer
  Luc (48)
  hotelgast
 • De begeleiding weet me telkens te motiveren om fijne activiteiten te beleven, buiten het hotel. Ze bieden ook altijd een luisterend oor en zijn steeds hulpvaardig

  review_gast_Benjamien_HotelOmer
  Benjamien (19)
  hotelgast
 • Een mooi, ruim en rustig appartement. Het vriendelijke personeel doet hard z'n best om je een fijne vakantie te bezorgen. Het hotel heeft een perfecte ligging vlakbij het strand. Het is dé plaats voor een droomvakantie.

  review_gezin_appartement_HotelOmer
  Alex (40), Griet (39) - Stief (8) & Gitte (6)
  hotelgasten

Wil je graag meer info over onze activiteiten?

Ontdek meer

Verblijf
Verblijf
Ondersteuning
Ondersteuning