Over Hotel O'mer

Iedereen heeft recht op vakantie, daar zetten wij ons voor in, elke dag opnieuw.

Bij Hotel O’mer kom je terecht in een open en sfeervol hotel waar beleving en rust voorop staat. Van aankomst tot vertrek helpen we je graag in alle comfort jouw vakantie te beleven.

Over Hotel O'mer

Hotel O’mer, jouw thuis aan zee.

Van aankomst tot vertrek stelt ons team alles in het werk om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Hierbij staan gastvrijheid en vriendelijkheid centraal. We maken graag het verschil met onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid.

Hotel O’mer, da’s onbeperkt genieten en ontspannen in ons kleinschalig, sfeervol en volledig rolstoeltoegankelijk hotel.

Ons hotel bevindt zich in het hartje van Blankenberge. Zo is er vlak in de buurt voor elk wat wils.

Hotel O'mer, jouw thuis aan zee.
Over Hotel O'mer

Hotel O’mer is er voor alle liefhebbers van zon, zee en strand die op zoek zijn naar een comfortabel bed, een heerlijk ontbijt en een gezellige plek om te verblijven. Maar Hotel O’mer is meer dan een dak boven je hoofd.

Ons team organiseert en begeleidt dagelijks ook activiteiten in en rond Blankenberge. Je kunt zo samen op stap gaan en nieuwe mensen leren kennen. En je hoeft je nooit zorgen te maken: een begeleider geeft een antwoord op al jouw (ondersteunings)vragen, 24 op 24, 7 op 7.

Uitwaaien doen we met een wandeling op het strand of een fietstocht door de Uitkerkse Polders. Of misschien brengen we wel een bezoekje aan SeaLife of het serpentarium? Uiteraard staat ook lekker eten en drinken op het programma, elke dag opnieuw.

Laat je verrassen door het activiteitenaanbod van onze medewerkers.

Samen halen we het maximum uit jouw vakantie!

 

Activiteitenaanbod duinwandeling
Hotel O'mer, een uniek hotel
Ondersteuning en toegankelijkheid
Ondersteuning

Ondersteuning

In Hotel O’mer is iedereen welkom. Daarom stellen we ondersteuning en toegankelijkheid voorop. Hier kom je te weten hoe we jou aan een zorgeloos verblijf kunnen helpen.

Meewerken in Hotel O'mer

Meewerken in Hotel O'mer

werken

Werken

Wil je mee werk maken van een gastvrij kusthotel voor mensen met of zonder beperking? 

Als hotelmedewerker bezorg je hotelgasten een reisgevoel en geniet je ervan wanneer de hotelgast gelukkig is. Je biedt hotelgasten de ondersteuning die ze nodig hebben, rekening houdend met hun mogelijkheden en talenten.

vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Zin om de vakantie van onze hotelgasten nòg beter te maken?

Als vrijwilliger sluit je aan bij ons professioneel team en gooi je jouw talenten in de schaal. Uitstappen begeleiden, foto’s nemen, activiteiten ondersteunen, … We kunnen jouw frisse ideeën en enthousiasme zeker gebruiken.

stage meewerken

Stage

Op zoek naar een plek om jouw skills en vaardigheden aan te scherpen?

Hotel O’mer is een uitdagende en veelzijdige plek om ervaring op te doen in het werkveld. Ondersteund door ons enthousiast team leer je alle aspecten van ons hotel kennen.

  • In Hotel O'mer beweegt altijd iets. Dat maakt het werk niet alleen verrassend maar ook uitdagend. Elke dag een ultiem vakantiegevoel creëren voor elke hotelgast: dat geeft voldoening. Elke keer weer.

    Quote medewerker Hotel O'mer
    Pieter
    medewerker

Oranje vzw

Hotel O’mer is een project van vzw Oranje.

Oranje streeft naar een open en ontvankelijke samenleving waar iedereen een volwaardige plaats vindt. Onze organisatie zet dienstverlening voor mensen met een (vermoeden van) beperking en andere maatschappelijke kwetsbare doelgroepen centraal.

Wonen, dagbesteding, tewerkstelling, vrije tijd, vorming en ambulante ondersteuning zijn belangrijke pijlers binnen de organisatie.

Wil je graag meer info over Hotel O’mer?